Author Topic: Virgin and Elonex one T+  (Read 3794 times)

Wibble1962

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Virgin and Elonex one T+
« on: June 16, 2009, 06:20:37 PM »
Hi,
I have looked at CnM guide to setting up Virgin service, does this work with Elonex one T+ running original software please ?

Freddie

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 87
  • Programmer since the dawn of time but Linux virgin
Re: Virgin and Elonex one T+
« Reply #1 on: June 17, 2009, 06:28:31 AM »
You speaking about the instructions at http://194.150.201.35/cnmlifestyle/downloads/3g.htm ?

Dunno, but has to be worth a try. Beware the instructions may not be quite right - I followed the Vodafone instructions to connect my CnM (with the installed s/w v70 - which incidentally has a 3G driver now) but got stuck with the access point name being wrongly stated. Works fine now.

Read the posts at http://linuxlaptopforum.ark2webdesign.co.uk/index.php/topic,491.0.html

Good luck. Let us know how you get on...

Vodafone has the edge as unlike other providers the 1G allowance has no time limit
« Last Edit: June 17, 2009, 06:39:13 AM by Freddie »
CnM minibook, 128 MB, 2 GB SSD, kernel V70, default Debian Linux OS.
Vodaphone K3565 TopUp and Go Mobile Broadband when away from home

Wibble1962

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: Virgin and Elonex one T+
« Reply #2 on: June 19, 2009, 09:13:46 AM »
Hi,

Have followed instructions but I am getting the following Time Out, Link Down any help appreciated

waldgrun

  • Newbie
  • *
  • Posts: 39
Re: Virgin and Elonex one T+
« Reply #3 on: June 19, 2009, 10:45:50 AM »
O.k. Wibble 1962,
                      This  may help, I like Freddie had problems using a Vodafone USB dongle, it seemed to almost connect then time out, it was solved by using the extension lead that is supplied with the Vodafone dongle( I trust Virgin supply one) and plugging into the rear USB socket.........hopefully, this will work, if it does you will be as surprised as I was after the Missus told me to do it!

Wibble1962

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: Virgin and Elonex one T+
« Reply #4 on: June 19, 2009, 06:59:19 PM »
Hi,

I needed to update to v.70 now it's done and the lead done the trick, thanks for your help

waldgrun

  • Newbie
  • *
  • Posts: 39
Re: Virgin and Elonex one T+
« Reply #5 on: June 19, 2009, 09:19:50 PM »
Having the right drivers helps, but interested to note the cable ploy worked with the  Elonex one T+ and the Virgin dongle.